به گزارش
جام جم آنلاین، صورت مسئله این است که ناتو و در راس آن دو حزب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا هیچ گاه اصالتی برای اوکراینی ها در طول جنگ اخیر قائل نشده و صرفا کی یف را به زمین نبرد خود و روسها تبدیل کرده اند. این نگاه ابزارگرایانه نسبت به مهره ها و عوامل بی اراده، دهه هاست در سیاست خارجی آمریکا و اروپا نمود پیدا کرده و زلنسکی نیز با آگاهی نسبت به چنین مسئله ای تن به این بازی پرهزینه و بی نتیجه داده است!
قمار زلنسکی به نقطه پایان خود یعنی شکست نزدیک می شود.بازی مقصرسازی رئیس جمهور اوکراین و همراهانش نیز در چنین فرامتن و بستری قدرت تعبیر ندارد زیرا از ابتدا،کی یف با همین فرمول و دست فرمان وارد صحنه مناقشه شد!
با پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر امسال، عرصه بر زلنسکی تنگ تر شده زیرا او اکنون باید بدون هیچ گونه دستاورد میدانی و در کشوری که از آثار سه سال جنگ تمام عیار رنج می برد، پای میز مذاکرات نهایی با مسکو بنشیند! در حالی که رئیس جمهور جدید آمریکا از تمایل خود برای تسهیل در حل و فصل مناقشه اوکراین سخن می گوید، زلنسکی، ماکرون و دیگر رهبران اروپایی به دنبال متقاعد کردن ترامپ برای حفظ روند ارسال کمک ها به اوکراین هستند! با همه این اوصاف، ترامپ مایل است مهره بازی غرب را در کی یف قربانی خود و منافع حزب جمهوریخواه سازد. این تصمیمی است که ترامپ اتخاذ کرده و بعید است از آن به سادگی عقب نشینی کند.
اخیرا ترامپ برای شرکت در مراسم بازگشایی کلیسای جامع نوتردام به دعوت امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه به پاریس سفر کرد و دیداری سه جانبه را با امانوئل ماکرون و ولودیمیر زلنسکی برگزار کرد. این دیدار سه جانبه 20 دقیقه بیشتر به طول نکشید و در پایان نیز بیانیه مشترکی صادر نشد.منابع خبری می گویند در این دیدار، ترامپ با زلنسکی برخورد سردی داشته و حتی ارزشی برای دغدغه های مشترک وی و مکرون قائل نشده است. رئیس جمهور فرانسه نیز پس از این دیدار، نسبت به آینده جنگ اوکراین و پایان آن ( بدون دستاوردی برای اوکراین و ناتو) شدیدا ابراز نگرانی کرده است. قدر متیقن ماجرا این است که زلنسکی، هزینه بازی در زمین غرب را به بدترین شکل ممکن پرداخت خواهد کرد و فراتر از آن، حق گله گذاری از شرایط جدید را نیز نخواهد داشت......